Kørebog

Avedøre trafikskole er den eneste køreskole i Hvidovre, som køre med GPS Location. Denne er en godkendt elektronisk kørebog af skatteforvaltningen.

Elektronisk kørebog – GPS Location

Fordelene ved kørsel med elektronisk kørebog GPS location, er følgende:

  • Ved hver elevs kørsel, bliver hvert kørselsminut og kørselsruten registret i den elektroniske kørebog. Dette betyder, at eleven og deres forældre til enhver tid kan kontrollere kørselsminutter og kørselsrutens indhold.
  • Til denne elektroniske kørebog, får hver enkelt elev en loginkode. Her kan de kontrollere kørselstimens start- og sluttdspunkt. Ligeledes kan den kørte rute ses, hvor eleven i sammenråd med kørelæren kan præcisere indholdet af kørselsruten. Denne app bliver snarest aktiveret, hvor eleven kan kontrollere de ovenstående oplysninger.
  • Med den elektroniske kørebog, bliver alle kørselstimer og kørselsruten registreret. Dermed har skatteforvaltningen mulighed for at kontrollere kørslen. Denne registrering betyder at der ikke vil være mulighed for unødvendig kørsel.
  • Elektronisk kørebog sikrer at eleven får de nødvendige køretimer og nødvendige kørselsindhold. Den sikrer også at eleven får et kørekort med kontrol over indholdet.

Skatteforvaltningen anbefaler, at køreskolen som man vælger, er udstyret med en godkendt elektronisk kørebog. Dette for at sikre at eleven får et kørekort med kvalitet og mulighed for kontrol.

Avedøre Trafikskole har altid bevæget sig inden for lovens grænser. Med den elektroniske kørebog når det nye højder, som sikrer at eleven får et kørekort med kontrol over indholdet.

Yderligere information kan læses på: www.gpslocation.com

Ring og bestil tid nu

Tilmeld dig Hvidovres mest eftertragtede køreskole allerede nu!